Welkom op
onze website!

"GEEF GOUD
ALS JE VAN 
ELKAAR HOUDT"
FACINGS
REHABILITATIE
BRUGGEN
IMPLANTATEN
KRONEN

Recensies

Wilt u uw ervaring delen met onze bezoekers? Laat hier uw recensie achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
15 berichten.
Dineke Bakker heeft geschreven op 18 april 2018:
Al jaren waren mijn twee voortanden een groot probleem. Ze zaten los, en vanwege de parodontitis moest ik 6 jaar geleden een flapoperatie ondergaan. Daarna waren mijn voortanden nog losser gaan zitten vanwege het kaakbeen wat ik was kwijt geraakt door de parodontitis en de operatie. Na twee kopstoten van mijn jonge hond was het dus echt wel gedaan met mijn losse voortanden. Dus samen met mijn tandarts besproken hoe we dit het mooist konden oplossen. En zo kwam ik in contact met Mnr Wessel van Crownart. Ik kon daar snel terecht en ben erg fijn geholpen. Ik mocht mijn wensen daar uitgebreid uitleggen( en ik had nogal wat wensen). Dus is er eerst een studiemodel gemaakt zodat ik kon zien hoe het zou worden. Na 4 maanden met een noodbrug te hebben gelopen , en wat overleg en een laatste bezoek aan Crowart voor het bepalen van de kleur, heb ik gisteren mijn BRUG ingekregen. En ik ben er zo blij mee! Het is zo mooi geworden, precies zo ik het wilde. Mijn voortanden zijn bovenop opgevuld met tandvlees kleurig porselein, en de kleur is goed, het is echt perfect. Geen standaard tanden maar mijn eigen tanden maar dan mooier , veel mooier. . Dank je wel Crownart, het is oprecht kroonkunst met een grote K.
Marcella heeft geschreven op 13 april 2018:
Kunst staat als een van de eerste woorden op deze website, daar is niks aan gelogen! Ongeveer 5 jaar geleden kreeg ik mijn eerste implantaat omdat mijn voortand niet meer te redden was na een val. Sinds een jaar was ik niet meer tevreden over mijn gebit en kwam ik via mijn tandarts bij Crownart terecht. De goede samenwerking tussen mijn tandarts en Crownart gaf mij het vertrouwen om dit traject in te gaan. Na verschillende behandelingen bij de tandarts en persoonlijke bezoekjes aan Crownart ben ik helemaal gelukkig met mijn nieuwe (voor)tanden. De fijne omgeving, rustige benadering en begrip voor mijn angst waren top bij de mensen van Crownart! Complimenten en heel erg bedankt voor alles.
Anneke heeft geschreven op 24 december 2017:
Na jarenlange problemen met mijn gebit (parodontitis) besloot ik voor implantaten te gaan. Wat ben ik blij, dat ik bij Crownart terecht ben gekomen! Een rustige omgeving, persoonlijk contact , kundig advies met begrip voor de emotionele impact. Wat een verschil. Heb eerder een frame gehad. Nog nooit is er gevraagd wat ik wilde, hoe ik dacht over de kleur. Wat een verschil. Niemand kon ik met woorden uitleggen hoe alles emotioneel bij me werkte. Hier werd het aangevoeld en na een paniektelefoontje of ik alles goed begrepen had, Na een gesprek was ik weer helemaal gerustgesteld. Ik werd bij de behandeld tandarts (Dr, Veth) opgehaald.Het was klasse!! Het resultaat is geweldig! Het ziet er zo natuurlijk uit. Meer heb ik niet te wensen. Mijn leven ziet er veel beter uit! Dank voor alles
Femmeke heeft geschreven op 11 december 2017:
Groot compliment voor de service van Crownart. Nadat mijn kroon in eerste instantie klachten veroorzaakte, kon ik nogmaals langskomen om uit te leggen waarom het voor mijn gevoel niet helemaal goed zat. Crownart nam uitgebreid de tijd om de klachten te inventariseren en een oplossing te zoeken ook al leek het niet heel voor de hand liggend dat het probleem geheel verholpen zou kunnen.worden. Mijn kroon moest er hiervoor weer uit, maar door uitstekende samenwerking met mijn tandarts kon ik al deze afspraken op een en dezelfde dag regelen en was ik na een dag weer helemaal klaar. Ik was blij verrast met het resultaat. De nieuwe kroon zat nog beter dan ik had durven hopen. Ik ben blij dat Crowart met zoveel passie het vak uitoefent; hartelijk bedankt voor het vakwerk!
Marijke Pijnenburg-Lucassen heeft geschreven op 20 september 2017:
Beste Heer Wessel en medewerkers van Crownart, Door uw vakmanschap heb ik weer een prachtige op 6 implantaten gedragen boven tanden en kiezen Ik ben U daar ontzettend dankbaar voor. Ben er héél erg blij mee. Mijn complimenten.