Welkom op
onze website!

"GEEF GOUD
ALS JE VANĀ 
ELKAAR HOUDT"
FACINGS
REHABILITATIE
BRUGGEN
IMPLANTATEN
KRONEN

Recensies

Wilt u uw ervaring delen met onze bezoekers? Laat hier uw recensie achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
22 berichten.
Fuite heeft geschreven op 24 juni 2022
Bert, Bedankt voor het maken van mijn mooie kronen. Ik had angst voor het eindresultaat doordat ik veel foute voorbeelden om mij heen en op internet had gezien. Maar dit eindresultaat is perfect.
Van Loon heeft geschreven op 2 maart 2022
Hartelijk dank voor het mooie resultaat, je geduld en de snelle service. Echt vakmanschap!
Leon van Montfort heeft geschreven op 20 januari 2022
Na het plaatsen van twee implantaten heeft Bert in eerste instantie de noodkronen voor twee voortanden gemaakt, gevolgd door het maken van de definitieve kronen. Ik ben onder de indruk van de klantgerichtheid, de snelheid en precisie van werken, het meedenken over oplossingen en de plezierige sfeer. Kortom: een aanrader!
Carmen Schasfoort heeft geschreven op 20 juli 2021
Als tandarts ben je natuurlijk extra kritisch; al helemaal als het om je eigen tanden gaat! Daarom ging ik naar Crownart voor mijn facing. Bert nam de tijd om de kleur netjes te bepalen en een week later kwam ik voor het passen en perfectioneren van de facing. Vakwerk, professioneel, maar in een gemoedelijke setting. Aanrader! Heel erg bedankt!
Gea de Nijs heeft geschreven op 23 juni 2021
Ik ben 70 jaar maar nog nooit zo iets liefs mee gemaakt . 22 juni even voor mijn facings bij Bert lang geweest voor kleur bepaling etc . Maar de taxichauffeur kon niet wachten en kon me pas ongeveer 75 min later ophalen dus moest ik daar al die tijd wachten . Komt de vrouw van Bert naar me toe om te vragen waar ik woonde , toen zei ze ik breng u wel even thuis hoor? Nou als dit geen service is , nogmaals hartelijk bedankt ??