Welkom op
onze website!

"GEEF GOUD
ALS JE VAN 
ELKAAR HOUDT"
FACINGS
REHABILITATIE
BRUGGEN
IMPLANTATEN
KRONEN

Recensies

Wilt u uw ervaring delen met onze bezoekers? Laat hier uw recensie achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
26 berichten.
Nicolien schreef op 6 december 2023
Hallo Lieve mensen van Crownart. Gisteren heeft Jop Duret mijn 6 nieuwe kronen geplaatst. Ik ben helemaal blij met het resultaat, de vorm de kleur en de iets langere aangepaste voortanden. Ik vind dat het zó goed is gedaan dat ik jullie bij deze hiervoor heel hartelijk wil bedanken. Alvast mooie feestdagen gewenst met vriendelijke groet Nicolien Lammers
Ingrid schreef op 1 december 2023
Dank je wel voor het maken van een hele mooie implantaatkroon op de 14. Kleur is boven verwachting! Ik ben er superblij mee.
Albert schreef op 12 mei 2023
Ik moest vier kronen laten maken voor mijn voortanden en snijtanden. Een hele moeilijke klus qua vormgeving en kleur, omdat het het aangezicht betreft. De vaste tandtechnicus van mijn tandarts had helaas geen mooi resultaat. Toen ben ik naar Bert gegaan en heb ik hem gevraagd of hij mij kon helpen. Hij kon direct voor mij aan de slag en heeft echt een prachtig resultaat neergezet. De tanden zijn heel natuurlijk van vorm en kleur. Ik heb echt weer mijn eigen tanden terug. Ook in het proces heeft Bert altijd vertrouwen uitgestraald, helder overlegd en opengestaan voor het maken van de laatste (kleine) wijzigingen. Het eindresultaat was voor Bert net zo belangrijk als voor mij. Het maken van mooie tanden is toch een proces en Bert heeft hier alle aandacht voor gehad. Dus als je echt mooi eindresultaat wil, dan ben je bij CrownArt aan het goede adres. Bedankt Bert!
Gerben schreef op 19 april 2023
Team Crownart (in het bijzonder Bert), super bedankt voor een perfect eindresultaat! Flexibel in het maken van afspraken en meedenken en open staan voor suggesties kortom een aanrader !
Fuite schreef op 24 juni 2022
Bert, Bedankt voor het maken van mijn mooie kronen. Ik had angst voor het eindresultaat doordat ik veel foute voorbeelden om mij heen en op internet had gezien. Maar dit eindresultaat is perfect.