Welkom op
onze website!

"GEEF GOUD
ALS JE VANĀ 
ELKAAR HOUDT"
FACINGS
REHABILITATIE
BRUGGEN
IMPLANTATEN
KRONEN

Recensies

Wilt u uw ervaring delen met onze bezoekers? Laat hier uw recensie achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
24 berichten.
Albert schreef op 12 mei 2023
Ik moest vier kronen laten maken voor mijn voortanden en snijtanden. Een hele moeilijke klus qua vormgeving en kleur, omdat het het aangezicht betreft. De vaste tandtechnicus van mijn tandarts had helaas geen mooi resultaat. Toen ben ik naar Bert gegaan en heb ik hem gevraagd of hij mij kon helpen. Hij kon direct voor mij aan de slag en heeft echt een prachtig resultaat neergezet. De tanden zijn heel natuurlijk van vorm en kleur. Ik heb echt weer mijn eigen tanden terug. Ook in het proces heeft Bert altijd vertrouwen uitgestraald, helder overlegd en opengestaan voor het maken van de laatste (kleine) wijzigingen. Het eindresultaat was voor Bert net zo belangrijk als voor mij. Het maken van mooie tanden is toch een proces en Bert heeft hier alle aandacht voor gehad. Dus als je echt mooi eindresultaat wil, dan ben je bij CrownArt aan het goede adres. Bedankt Bert!
Gerben schreef op 19 april 2023
Team Crownart (in het bijzonder Bert), super bedankt voor een perfect eindresultaat! Flexibel in het maken van afspraken en meedenken en open staan voor suggesties kortom een aanrader !
Fuite schreef op 24 juni 2022
Bert, Bedankt voor het maken van mijn mooie kronen. Ik had angst voor het eindresultaat doordat ik veel foute voorbeelden om mij heen en op internet had gezien. Maar dit eindresultaat is perfect.
Van Loon schreef op 2 maart 2022
Hartelijk dank voor het mooie resultaat, je geduld en de snelle service. Echt vakmanschap!
Leon van Montfort schreef op 20 januari 2022
Na het plaatsen van twee implantaten heeft Bert in eerste instantie de noodkronen voor twee voortanden gemaakt, gevolgd door het maken van de definitieve kronen. Ik ben onder de indruk van de klantgerichtheid, de snelheid en precisie van werken, het meedenken over oplossingen en de plezierige sfeer. Kortom: een aanrader!