Welkom op
onze website!

"GEEF GOUD
ALS JE VAN 
ELKAAR HOUDT"
FACINGS
REHABILITATIE
BRUGGEN
IMPLANTATEN
KRONEN

Recensies

Wilt u uw ervaring delen met onze bezoekers? Laat hier uw recensie achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
22 berichten.
Femmeke heeft geschreven op 11 december 2017
Groot compliment voor de service van Crownart. Nadat mijn kroon in eerste instantie klachten veroorzaakte, kon ik nogmaals langskomen om uit te leggen waarom het voor mijn gevoel niet helemaal goed zat. Crownart nam uitgebreid de tijd om de klachten te inventariseren en een oplossing te zoeken ook al leek het niet heel voor de hand liggend dat het probleem geheel verholpen zou kunnen.worden. Mijn kroon moest er hiervoor weer uit, maar door uitstekende samenwerking met mijn tandarts kon ik al deze afspraken op een en dezelfde dag regelen en was ik na een dag weer helemaal klaar. Ik was blij verrast met het resultaat. De nieuwe kroon zat nog beter dan ik had durven hopen. Ik ben blij dat Crowart met zoveel passie het vak uitoefent; hartelijk bedankt voor het vakwerk!
Marijke Pijnenburg-Lucassen heeft geschreven op 20 september 2017
Beste Heer Wessel en medewerkers van Crownart, Door uw vakmanschap heb ik weer een prachtige op 6 implantaten gedragen boven tanden en kiezen Ik ben U daar ontzettend dankbaar voor. Ben er héél erg blij mee. Mijn complimenten.
Clara heeft geschreven op 30 mei 2017
Na de diverse behandelingen te hebben ondergaan aan mijn vier voortanden, heb ik nu mooie voortanden Twee van mijzelf en twee kronen midvoor. De kleur en het model van de kronen zijn perfect en volledig aangepast aan mijn eigen tanden. Hierdoor is weer het prachtige, egale gebit ontstaan dat ik vroeger van mijzelf had. Ik ben dolblij met het eindresultaat. Veel dank aan Crown Art en mijn tandarts.
Eric de Vries heeft geschreven op 21 april 2017
Hallo Tandenkoning (grapje), Misschien is het ongebruikelijk maar ik wil u als bedrijf bedanken voor de mooie kronen. Toen ik aankwam ben ik keurig te woord gestaan door een jonge dame die uitlegde wat er ging gebeuren en dat ik nog even in de wachtkamer kon blijven zitten. Later heeft een jonge man een prima kleurbepaling gedaan. Hij vertelde (ik kwam voor 2 boven voortanden) dan hij uitging van de netste tand e.d. ook gezien de toekomst van een vervanging van een minder mooie naastliggende tand. Kortom: ik kon snel terecht, deskundig geholpen mooie natuurlijke kronen en last but not least goede voorlichting. Jullie verstaan je vak. Hoogachtend, Eric de Vries
ine verheijen heeft geschreven op 19 februari 2017
Vandaag is mijn ,door Crown Art vervaardigde plantaat opbouw geplaatst.. Twee prachtige tanden ,die gelijk goed zitten, De kleur is perfect en ook de afwerken straalt vakmanschap uit. Ik ga weer lachend door het leven dank zij CROWN ART