Welkom op
onze website!

"GEEF GOUD
ALS JE VANĀ 
ELKAAR HOUDT"
FACINGS
REHABILITATIE
BRUGGEN
IMPLANTATEN
KRONEN

Recensies

Wilt u uw ervaring delen met onze bezoekers? Laat hier uw recensie achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
22 berichten.
Saskia Devilee-Spinder heeft geschreven op 6 december 2018
Graag wil ik jullie laten weten dat ik heel blij ben met de door jullie gemaakte brug. Door een ongeval zijn mijn echte tanden verloren gegaan. Voor het eerst sinds ruim 40 jaar durf ik te lachen, zonder mijn hand voor mijn mond te houden. Terecht heet jullie bedrijf Crown ART! Dank! Saskia Devilee-Spinder
Harry Neulen heeft geschreven op 31 oktober 2018
Wil even doorgeven dat ik zeer tevreden ben over de kronen en facings die door jullie geleverd zijn. Hartstikke bedankt, prettige dag en met vriendelijke groet, Harry Neulen.
Dineke Bakker heeft geschreven op 18 april 2018
Al jaren waren mijn twee voortanden een groot probleem. Ze zaten los, en vanwege de parodontitis moest ik 6 jaar geleden een flapoperatie ondergaan. Daarna waren mijn voortanden nog losser gaan zitten vanwege het kaakbeen wat ik was kwijt geraakt door de parodontitis en de operatie. Na twee kopstoten van mijn jonge hond was het dus echt wel gedaan met mijn losse voortanden. Dus samen met mijn tandarts besproken hoe we dit het mooist konden oplossen. En zo kwam ik in contact met Mnr Wessel van Crownart. Ik kon daar snel terecht en ben erg fijn geholpen. Ik mocht mijn wensen daar uitgebreid uitleggen( en ik had nogal wat wensen). Dus is er eerst een studiemodel gemaakt zodat ik kon zien hoe het zou worden. Na 4 maanden met een noodbrug te hebben gelopen , en wat overleg en een laatste bezoek aan Crowart voor het bepalen van de kleur, heb ik gisteren mijn BRUG ingekregen. En ik ben er zo blij mee! Het is zo mooi geworden, precies zo ik het wilde. Mijn voortanden zijn bovenop opgevuld met tandvlees kleurig porselein, en de kleur is goed, het is echt perfect. Geen standaard tanden maar mijn eigen tanden maar dan mooier , veel mooier. . Dank je wel Crownart, het is oprecht kroonkunst met een grote K.
Marcella heeft geschreven op 13 april 2018
Kunst staat als een van de eerste woorden op deze website, daar is niks aan gelogen! Ongeveer 5 jaar geleden kreeg ik mijn eerste implantaat omdat mijn voortand niet meer te redden was na een val. Sinds een jaar was ik niet meer tevreden over mijn gebit en kwam ik via mijn tandarts bij Crownart terecht. De goede samenwerking tussen mijn tandarts en Crownart gaf mij het vertrouwen om dit traject in te gaan. Na verschillende behandelingen bij de tandarts en persoonlijke bezoekjes aan Crownart ben ik helemaal gelukkig met mijn nieuwe (voor)tanden. De fijne omgeving, rustige benadering en begrip voor mijn angst waren top bij de mensen van Crownart! Complimenten en heel erg bedankt voor alles.
Anneke heeft geschreven op 24 december 2017
Na jarenlange problemen met mijn gebit (parodontitis) besloot ik voor implantaten te gaan. Wat ben ik blij, dat ik bij Crownart terecht ben gekomen! Een rustige omgeving, persoonlijk contact , kundig advies met begrip voor de emotionele impact. Wat een verschil. Heb eerder een frame gehad. Nog nooit is er gevraagd wat ik wilde, hoe ik dacht over de kleur. Wat een verschil. Niemand kon ik met woorden uitleggen hoe alles emotioneel bij me werkte. Hier werd het aangevoeld en na een paniektelefoontje of ik alles goed begrepen had, Na een gesprek was ik weer helemaal gerustgesteld. Ik werd bij de behandeld tandarts (Dr, Veth) opgehaald.Het was klasse!! Het resultaat is geweldig! Het ziet er zo natuurlijk uit. Meer heb ik niet te wensen. Mijn leven ziet er veel beter uit! Dank voor alles