Welkom op
onze website!

"GEEF GOUD
ALS JE VAN 
ELKAAR HOUDT"
FACINGS
REHABILITATIE
BRUGGEN
IMPLANTATEN
KRONEN

Recensies

Wilt u uw ervaring delen met onze bezoekers? Laat hier uw recensie achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
19 berichten.
Marcella heeft geschreven op 13 april 2018
Kunst staat als een van de eerste woorden op deze website, daar is niks aan gelogen! Ongeveer 5 jaar geleden kreeg ik mijn eerste implantaat omdat mijn voortand niet meer te redden was na een val. Sinds een jaar was ik niet meer tevreden over mijn gebit en kwam ik via mijn tandarts bij Crownart terecht. De goede samenwerking tussen mijn tandarts en Crownart gaf mij het vertrouwen om dit traject in te gaan. Na verschillende behandelingen bij de tandarts en persoonlijke bezoekjes aan Crownart ben ik helemaal gelukkig met mijn nieuwe (voor)tanden. De fijne omgeving, rustige benadering en begrip voor mijn angst waren top bij de mensen van Crownart! Complimenten en heel erg bedankt voor alles.
Anneke heeft geschreven op 24 december 2017
Na jarenlange problemen met mijn gebit (parodontitis) besloot ik voor implantaten te gaan. Wat ben ik blij, dat ik bij Crownart terecht ben gekomen! Een rustige omgeving, persoonlijk contact , kundig advies met begrip voor de emotionele impact. Wat een verschil. Heb eerder een frame gehad. Nog nooit is er gevraagd wat ik wilde, hoe ik dacht over de kleur. Wat een verschil. Niemand kon ik met woorden uitleggen hoe alles emotioneel bij me werkte. Hier werd het aangevoeld en na een paniektelefoontje of ik alles goed begrepen had, Na een gesprek was ik weer helemaal gerustgesteld. Ik werd bij de behandeld tandarts (Dr, Veth) opgehaald.Het was klasse!! Het resultaat is geweldig! Het ziet er zo natuurlijk uit. Meer heb ik niet te wensen. Mijn leven ziet er veel beter uit! Dank voor alles
Femmeke heeft geschreven op 11 december 2017
Groot compliment voor de service van Crownart. Nadat mijn kroon in eerste instantie klachten veroorzaakte, kon ik nogmaals langskomen om uit te leggen waarom het voor mijn gevoel niet helemaal goed zat. Crownart nam uitgebreid de tijd om de klachten te inventariseren en een oplossing te zoeken ook al leek het niet heel voor de hand liggend dat het probleem geheel verholpen zou kunnen.worden. Mijn kroon moest er hiervoor weer uit, maar door uitstekende samenwerking met mijn tandarts kon ik al deze afspraken op een en dezelfde dag regelen en was ik na een dag weer helemaal klaar. Ik was blij verrast met het resultaat. De nieuwe kroon zat nog beter dan ik had durven hopen. Ik ben blij dat Crowart met zoveel passie het vak uitoefent; hartelijk bedankt voor het vakwerk!
Marijke Pijnenburg-Lucassen heeft geschreven op 20 september 2017
Beste Heer Wessel en medewerkers van Crownart, Door uw vakmanschap heb ik weer een prachtige op 6 implantaten gedragen boven tanden en kiezen Ik ben U daar ontzettend dankbaar voor. Ben er héél erg blij mee. Mijn complimenten.
Clara heeft geschreven op 30 mei 2017
Na de diverse behandelingen te hebben ondergaan aan mijn vier voortanden, heb ik nu mooie voortanden Twee van mijzelf en twee kronen midvoor. De kleur en het model van de kronen zijn perfect en volledig aangepast aan mijn eigen tanden. Hierdoor is weer het prachtige, egale gebit ontstaan dat ik vroeger van mijzelf had. Ik ben dolblij met het eindresultaat. Veel dank aan Crown Art en mijn tandarts.