Welkom op
onze website!

"GEEF GOUD
ALS JE VANĀ 
ELKAAR HOUDT"
FACINGS
REHABILITATIE
BRUGGEN
IMPLANTATEN
KRONEN

Recensies

Wilt u uw ervaring delen met onze bezoekers? Laat hier uw recensie achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
15 berichten.
Clara heeft geschreven op 30 mei 2017:
Na de diverse behandelingen te hebben ondergaan aan mijn vier voortanden, heb ik nu mooie voortanden Twee van mijzelf en twee kronen midvoor. De kleur en het model van de kronen zijn perfect en volledig aangepast aan mijn eigen tanden. Hierdoor is weer het prachtige, egale gebit ontstaan dat ik vroeger van mijzelf had. Ik ben dolblij met het eindresultaat. Veel dank aan Crown Art en mijn tandarts.
Eric de Vries heeft geschreven op 21 april 2017:
Hallo Tandenkoning (grapje), Misschien is het ongebruikelijk maar ik wil u als bedrijf bedanken voor de mooie kronen. Toen ik aankwam ben ik keurig te woord gestaan door een jonge dame die uitlegde wat er ging gebeuren en dat ik nog even in de wachtkamer kon blijven zitten. Later heeft een jonge man een prima kleurbepaling gedaan. Hij vertelde (ik kwam voor 2 boven voortanden) dan hij uitging van de netste tand e.d. ook gezien de toekomst van een vervanging van een minder mooie naastliggende tand. Kortom: ik kon snel terecht, deskundig geholpen mooie natuurlijke kronen en last but not least goede voorlichting. Jullie verstaan je vak. Hoogachtend, Eric de Vries
ine verheijen heeft geschreven op 19 februari 2017:
Vandaag is mijn ,door Crown Art vervaardigde plantaat opbouw geplaatst.. Twee prachtige tanden ,die gelijk goed zitten, De kleur is perfect en ook de afwerken straalt vakmanschap uit. Ik ga weer lachend door het leven dank zij CROWN ART
Vincent Berghuis heeft geschreven op 6 januari 2017:
Crown Art heeft prachtige kronen voor mij gemaakt. Twee snijtanden die niet van echt zijn te onderscheiden. Aan het werk herkent men de meester. Ga lachend door het leven.
Maike Bosboom heeft geschreven op 9 februari 2016:
Ben bij Crown Art heel fijn geholpen voor een ingewikkelde brugconstructie. Vanaf kleurbepaling tot en met de laatste aanpassingen kijk ik terug op een geslaagd traject met een esthetisch zeer fraai resultaat. Ik vond het prettig inspraak te hebben en kon delen/uitleggen wat ik graag wilde. Er werd goed geluisterd en men nam alle tijd! Deskundigheid en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel!