Welkom op
onze website!

"GEEF GOUD
ALS JE VANĀ 
ELKAAR HOUDT"
FACINGS
REHABILITATIE
BRUGGEN
IMPLANTATEN
KRONEN

Recensies

Wilt u uw ervaring delen met onze bezoekers? Laat hier uw recensie achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
19 berichten.
Gerry Langenberg heeft geschreven op 21 maart 2019
Na een aantal onhandige ongelukjes had ik een frontkroon. Na het dragen van een beugel pastte deze kroon niet meer. Omdat mijn tandarts de mensen van Crownart "kunstenaars" noemt heb ik hun toevertrouwd een nieuwe kroon te maken. En ik ben er superblij mee! Deze is veel mooier dan de vorige en ziet er heel natuurlijk uit, passend bij mijn gebit.Heel erg bedankt lieve mensen, ook voor de vriendelijke en rustige manier waarop u mij heeft behandeld.
Geke Amesz heeft geschreven op 12 maart 2019
Beste meneer Wessel en medewerkers van Crown art, Afgelopen vrijdag is door Vero Rebola van tandartspraktijk Excellentia de brug geplaatst die door Crown art gemaakt is. Spannend voor mij omdat ik al meer dan 3 maanden met een noodbrug gelopen had (omstandigheden u bekend). De verwachtingen zijn meer dan overtroffen, pasvorm perfect, kleur perfect, een perfecte natuurlijke uitstraling de tanden lijken gewoon echt! De ontlading na het plaatsen was enorm, ik moest zo huilen van blijdschap. Enorm bedankt en veel succes met jullie prachtige bedrijf. Vriendelijke groet, Geke Amesz Zwolle
Saskia Devilee-Spinder heeft geschreven op 6 december 2018
Graag wil ik jullie laten weten dat ik heel blij ben met de door jullie gemaakte brug. Door een ongeval zijn mijn echte tanden verloren gegaan. Voor het eerst sinds ruim 40 jaar durf ik te lachen, zonder mijn hand voor mijn mond te houden. Terecht heet jullie bedrijf Crown ART! Dank! Saskia Devilee-Spinder
Harry Neulen heeft geschreven op 31 oktober 2018
Wil even doorgeven dat ik zeer tevreden ben over de kronen en facings die door jullie geleverd zijn. Hartstikke bedankt, prettige dag en met vriendelijke groet, Harry Neulen.
Dineke Bakker heeft geschreven op 18 april 2018
Al jaren waren mijn twee voortanden een groot probleem. Ze zaten los, en vanwege de parodontitis moest ik 6 jaar geleden een flapoperatie ondergaan. Daarna waren mijn voortanden nog losser gaan zitten vanwege het kaakbeen wat ik was kwijt geraakt door de parodontitis en de operatie. Na twee kopstoten van mijn jonge hond was het dus echt wel gedaan met mijn losse voortanden. Dus samen met mijn tandarts besproken hoe we dit het mooist konden oplossen. En zo kwam ik in contact met Mnr Wessel van Crownart. Ik kon daar snel terecht en ben erg fijn geholpen. Ik mocht mijn wensen daar uitgebreid uitleggen( en ik had nogal wat wensen). Dus is er eerst een studiemodel gemaakt zodat ik kon zien hoe het zou worden. Na 4 maanden met een noodbrug te hebben gelopen , en wat overleg en een laatste bezoek aan Crowart voor het bepalen van de kleur, heb ik gisteren mijn BRUG ingekregen. En ik ben er zo blij mee! Het is zo mooi geworden, precies zo ik het wilde. Mijn voortanden zijn bovenop opgevuld met tandvlees kleurig porselein, en de kleur is goed, het is echt perfect. Geen standaard tanden maar mijn eigen tanden maar dan mooier , veel mooier. . Dank je wel Crownart, het is oprecht kroonkunst met een grote K.