Welkom op
onze website!

"GEEF GOUD
ALS JE VANĀ 
ELKAAR HOUDT"
FACINGS
REHABILITATIE
BRUGGEN
IMPLANTATEN
KRONEN

Recensies

Wilt u uw ervaring delen met onze bezoekers? Laat hier uw recensie achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
22 berichten.
ter veer heeft geschreven op 16 maart 2021
Perfectie !! heden is de kroon geplaatst. Uitmuntend werk geleverd! Hartelijk dank!
Eef heeft geschreven op 3 februari 2021
Wat ben ik blij dat mijn tandarts samenwerkt met Crownart. De heer Wessel heeft twee prachtige kronen voor mij gemaakt. Dankzij zijn vakmanschap, luisterend oor en geduld is het eindresultaat, ondanks de wat complexere situatie, heel mooi geworden!
J.M.Beukeboom_ Laven heeft geschreven op 8 juli 2019
Hartelijk dank voor het Geweldige mooie resultaat van mijn implantaat brug Ik ben er heel blij mee ook de snelle service. DANK DAARVOOR?
Gerry Langenberg heeft geschreven op 21 maart 2019
Na een aantal onhandige ongelukjes had ik een frontkroon. Na het dragen van een beugel pastte deze kroon niet meer. Omdat mijn tandarts de mensen van Crownart "kunstenaars" noemt heb ik hun toevertrouwd een nieuwe kroon te maken. En ik ben er superblij mee! Deze is veel mooier dan de vorige en ziet er heel natuurlijk uit, passend bij mijn gebit.Heel erg bedankt lieve mensen, ook voor de vriendelijke en rustige manier waarop u mij heeft behandeld.
Geke Amesz heeft geschreven op 12 maart 2019
Beste meneer Wessel en medewerkers van Crown art, Afgelopen vrijdag is door Vero Rebola van tandartspraktijk Excellentia de brug geplaatst die door Crown art gemaakt is. Spannend voor mij omdat ik al meer dan 3 maanden met een noodbrug gelopen had (omstandigheden u bekend). De verwachtingen zijn meer dan overtroffen, pasvorm perfect, kleur perfect, een perfecte natuurlijke uitstraling de tanden lijken gewoon echt! De ontlading na het plaatsen was enorm, ik moest zo huilen van blijdschap. Enorm bedankt en veel succes met jullie prachtige bedrijf. Vriendelijke groet, Geke Amesz Zwolle