Welkom op
onze website!

"GEEF GOUD
ALS JE VANĀ 
ELKAAR HOUDT"
FACINGS
REHABILITATIE
BRUGGEN
IMPLANTATEN
KRONEN

Recensies

Wilt u uw ervaring delen met onze bezoekers? Laat hier uw recensie achter.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
19 berichten.
Carmen Schasfoort heeft geschreven op 20 juli 2021
Als tandarts ben je natuurlijk extra kritisch; al helemaal als het om je eigen tanden gaat! Daarom ging ik naar Crownart voor mijn facing. Bert nam de tijd om de kleur netjes te bepalen en een week later kwam ik voor het passen en perfectioneren van de facing. Vakwerk, professioneel, maar in een gemoedelijke setting. Aanrader! Heel erg bedankt!
Gea de Nijs heeft geschreven op 23 juni 2021
Ik ben 70 jaar maar nog nooit zo iets liefs mee gemaakt . 22 juni even voor mijn facings bij Bert lang geweest voor kleur bepaling etc . Maar de taxichauffeur kon niet wachten en kon me pas ongeveer 75 min later ophalen dus moest ik daar al die tijd wachten . Komt de vrouw van Bert naar me toe om te vragen waar ik woonde , toen zei ze ik breng u wel even thuis hoor? Nou als dit geen service is , nogmaals hartelijk bedankt ??
ter veer heeft geschreven op 16 maart 2021
Perfectie !! heden is de kroon geplaatst. Uitmuntend werk geleverd! Hartelijk dank!
Eef heeft geschreven op 3 februari 2021
Wat ben ik blij dat mijn tandarts samenwerkt met Crownart. De heer Wessel heeft twee prachtige kronen voor mij gemaakt. Dankzij zijn vakmanschap, luisterend oor en geduld is het eindresultaat, ondanks de wat complexere situatie, heel mooi geworden!
J.M.Beukeboom_ Laven heeft geschreven op 8 juli 2019
Hartelijk dank voor het Geweldige mooie resultaat van mijn implantaat brug Ik ben er heel blij mee ook de snelle service. DANK DAARVOOR?